• 1395/05/19 - 12:00
  • تعداد بازدید : 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان خبر داد:

گوشت های استحصالی از کشتارگاه صنعتی دام استان در حد استاندارد های جهانی است

مردم از گوشت هایی که فاقد مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی می باشد بدلیل اینکه هیچ نظارتی از سوی دامپزشکی بر آن ها صورت نگرفته است و احتمای آلودگی دارد خریداری ننمایند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهار محال و بختیاری دکتر عبدالمحمد نجاتی با اعلام این خبر افزود: در کشتارگاه صنعتی دام استان لاشه ها پس از کشتار به مدت 24 ساعت در دمای 4-0 درجه سانتی گراد نگهداری می شوند سپس با خودرو های حمل سردخانه دار به قصابی ها و مراکز عرضه سطح شهر و روستا ها حمل بهداشتی می شود و در این مراکز نیز در یخچال قرار می گیرند

مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مردم باید با خیال راحت پس از خرید گوشت استحصالی از کشتارگاه های استان بلافاصله مصرف یا اگر گوشت گوسفندی و گاوی می باشد به ترتیب به مدت 3 و 5 روز پس از کشتار در دمای 4-0 درجه می توانند نگهداری نمایند.

وی اذغان داشت با این حال در صورتی که گوشت بیشتر از این مدتی که عنوان شد در یخچال هم نگهداری شود کم کم شروع به فساد می کند و بار میکروبی لاشه افزایش می یابد پس مردم موقع خرید گوشت از قصابی ها باید به تاریخ ذبح( کشتار ) و انقضای لاشه توجه داشته باشند و گوشت تاریخ گذشته خریداری ننمایند. 

دکتر نجاتی در پایان از مردم خواست در صورتی که مشاهده کردند که گوشت استحصالی بدون مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی می باشند مراتب را به شبکه ها اعلام تا موارد تخلف را به مراجع قضایی ارجاع دهند
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 240118
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه