مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری اعلام کرد:
گوشت استحصالی از کشتارگاه صنعتی دام جونقان منطبق با موازین علمی، بهداشتی است
مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری با اعلام این خبر افزود استان چهارمحال و بختیاری دارای 3 کشتارگاه طیور و 11 کشتارگاه دام می باشد که تنها یکی از این کشتارگاه ها صنعتی می باشد. و سالانه بیش از 207 هزار راس دام سبک و سنگین در استان کشتار بهداشتی می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری دکتر عبدالمحمد نجاتی مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در کشتارگاه صنعتی دام جونقان که یکی از مجهز ترین کشتارگاه در کشور می باشد لاشه به مدت 24 ساعت در دمای 4-0 درجه نگهداری می شود تا جمود نعشی لاشه طی شود در این مدت PH لاشه به حالت اسیدی تبدیل می شود و در این حالت بخش عمده ای از عوامل بیماری زا که ممکن است در گوشت وجود داشته باشد از بین می رود سپس لاشه های استحصالی از کشتارگاه به صورت حمل بهداشتی با خودرو های سردخانه دار به مراکز عرضه حمل و در دسترس مردم قرار می گیرد.
دکتر نجاتی در ادامه افزود با توجه به اینکه کشتارگاه های سنتی استان سردخانه ندارند و مقدور نمی باشد که لاشه های استحصالی بازرسی شده به مدت 24 ساعت نگهداری شود ساعت کار کشتارگاه های سنتی از صبح به بعد از ظهر تغییر یافته که لاشه استحصالی به مدت 24 ساعت در یخچال 4-0 درجه قصابی نگهداری شود و سپس در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.
این مقام مسئول اذعان داشت با قرار دادن لیبل (برچسب) بر روی لاشه ها، کشتار های غیر مجاز و جعل مهر به کمترین حد خود رسیده است.
وی در پایان از مردم خواست هنگام خرید گوشت حتما" به برچسب مشخصات آن توجه داشته باشند و گوشت بدون لیبل خریداری ننمایند. زیرا گوشت دارای برچسب مشخصات نشان گر بازرسی بهداشتی بازرسان دامپزشکی است.
نظر دهید