گزارشی از نحوه تهیه گوشت قربانی در روز عید سعید قربان
گزارشی از نحوه تهیه گوشت قربانی در روز عید سعید قربان
در تاریخ 12/7/93 اکیپ گزارشگری از صدا سیما به اتفاق آقای دکتر حسینی رئیس اداره بهداشت و بازرسین فرآورده های خام دامی از قصابیهای سطح شهر فرخشهر داشته و گزارشی از نحوه تهیه گوشت قربانی و مشخصات آن تهیه شد. آقای دکتر حسینی مطالبی چند در مورد نظارت بهداشتی بر مراحل تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی از جمله گوشت قرمز ، ویژگیهای گوشت سالم ، شرایط نگهداری گوشت قرمز را متذکر شدند و توصیه های مربوط به کشتار دام قربانی و اعلام آمار تعداد اکیپ های نظارت بهداشتی در روز عید قربان و شماره تلفن های تماس جهت ارتباط هم استانیها با کارشناسان اداره کل دامپزشکی و شبکه شهرستان داشتند . ایشان افزودند دامهای قربانی خود را از محل های پیش بینی شده که توسط اکیپ ها و کارشناسان دامپزشکی حضور دارند خریداری نمایند و درصورت مشاهده هرگونه علائمی از جمله تغییر رنگ لاشه ، لاغری لاشه ، تورم و غیره برای مصرف گوشت با بازرسان دامپزشکی تماس و مشورت نمایند .
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان
نظر دهید