در راستای حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم صورت گرفت:
کمیته بهبود کیفیت شیر خام در استان در محل دفتر معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان: کمیته بهبود کیفیت شیر خام استان چهارمحال و بختیاری به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و مدیران کل و روسای ادارات،تشکلها و سازمان های مربوطه استان برگزار گردید. در این جلسه به آخرین وضعیت عوامل موثر در بهبود کیفیت شیر خام بالاخص کیفیت بهداشتی آن پرداخته شد. همچنین اقدامات صورت گرفته در سنوات گذشته مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته و مقرر شد در سالجاری اقدامات بر اساس دستور کار ابلاغی توسط کمیته انجام شود. در پایان این جلسه بر تشکیل منظم جلسات کمیته و تلاش در جهت افزایش سطح کیفی جلسات تأکید شد.
نظر دهید