توسط شبکه دامپزشکی شهرستان اردل اعلام شد:
کارگاه آموزشی بهداشت گوشت
کارگاه آموزشی یک روزه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو برای عرضه کنندگان گوشت قرمز این شهرستان با همکاری شهرداری، مسئول صنف قصاب و جمعی از مسئولان ادارات شهرستان در مسجد امام حسین اردل برگزار شد.
دکتر ربیعی در ادامه گفت: با توجه به فرارسیدن فصل گرما و وجود کنه ها که عامل انتقال بیماری می باشند، حاضرین را با چرخه زندگی کنه و راه های پیشگیری این بیماری در انسان آشنا کرد.
وی تاکید کرد با توجه که اینکه برخی از قصاب ها طبق عادت چاقو را در دهان می گذارند احتمال انتقال بیماری بسیار بالا و خطرناک می باشد سپس در پایان از قصابان خواست رعایت اصول بهداشتی دامپزشکی را انجام دهند و از تجهیزاتی نظیر عینک، چکمه و دستکش حین کار استفاده نمایند.
نظر دهید