• 1398/03/02 - 11:22
  • تعداد بازدید : 695
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با تلاش های شبانه روزی:

کارشناسان بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان؛ فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی را ضبط و معدوم کردند

تلاش کارشناسان بهداشتی دامپزشکی، نقش مؤثری در تأمین امنیت و سلامت فرآورده های خام دامی دارد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، بیژن حسین پور، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان اظهار داشت: طی هفتۀ گذشته، کارشناسان بهداشتی این شبکه میزان بیش از 290 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی را به دستور مقامات قضایی، از مراکز عرضه سطح این شهرستان، ضبط و با حضور کارشناسان قضایی مرتبط، از چرخۀ مصرف انسانی خارج کردند.

وی توصیه کرد: مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی به مخدوش نبودن اطلاعات درج شده روی برچسب مشخصات (لیبل) دقت داشته و فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مجاز که تحت نظارت دامپزشکی هستند تهیه کنند.

حسین پور تأکید کرد: نحوۀ نگهداری هر نوع فرآوردۀ خام دامی (دما و رطوبت مطلوب و محل نگهداری مناسب و ...) متفاوت است که بر روی برچسب مشخصات محصول درج شده اند. از طرفی بهترین زمان مصرف یا تاریخ تولید و آخرین زمان مصرف فرآورده های خام دامی باید مورد توجه مصرف کنندگان این محصولات قرار گیرد.

حسین پور افزود: مصرف کنندگان محصولات و فرآورده های خام دامی هرگونه تخلف بهداشتی در این حوزه را می توانند مستقیماً به شبکه دامپزشکی شهرستان یا با تلفن 34448433 اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان لردگان
  • کد خبر : 132747
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه