چرا مرغ با وزن بالای 2000-1800 گرم توصیه نمی شود ؟
چرا مرغ با وزن بالای 2000-1800 گرم توصیه نمی شود ؟
دکتر نجاتی مدیر کل دامپزشکی استان اعلام کرد :
میزان پروتئین مورد نیاز بدن به سن ، جنسیت ، وزن ، فشار عضلانی حجم ماهیچه ها و سلامت بستگی دارد و منابع پروتئین نیز متفاوت است که شامل گوشت اعم از قرمز و سفید ، تخم مرغ ، غلات ، لبنیات ،حبوبات و... است .
یکی از منابع پروتئین گوشت سفید است که شامل ماهی و مرغ است حال باید دید گوشت مرغ در وزن خاصی باشد تا پروتئین مورد نیاز بدن را تأمین کند آیا هر چه مرغ بزرگتر باشد و یا اصطلاحاً چاق تر باشد برای سلامت انسان مفید است یا به عبارتی دیگر مرغها را در سنین بالا تر و نیز با میانگین وزن بالاتری کشتار کنند آیا برای انسان بهتر است یا اینکه باید دارای استاندارد باشد که در پاسخ باید گفت بهترین وزن برای نیمچه گوشتی وزن زنده 2000-1800 گرم است و لاشه های زیر وزن 800 گرم نیز غیر طبیعی است که این لاشه ها در کشتار گاه حذف می شوند و بهترین وزن زنده جهت جوجه کبابی وزن 1500- 1200 گرم است .
چرا وزن مرغ بالای 2000 - 1800 گرم توصیه نمی شود ؟
چرا وزن مرغ بالای 2000 - 1800 گرم توصیه نمی شود ؟
چون اولاً بعضی از بیماریها در سنین بالای 42 روز در مرغ بروز می کنند و متعاقب آن مصرف دارو افزایش می یابد و احتمال باقی ماندن داروها در گوشت مرغهای چاق زیاد می شود و مصرف بی رویه آنتی بیوتیک نیز باعث مقاومت آنتی بیوتیکی می شود و ثانیاً چاقی مرغ باعث افزایش چربی لاشه می باشد که چربی مرغ نیز بیشتر از نوع کلسترول است که اگر در انسان زیاد مصرف شود برای سلامت انسان مضر است پس به مردم توصیه می شود که سعی شود از مرغهای با وزن 2000-1800 گرم استفاده شود و مرغداران نیز باید مرغ خود را در سن 42 روزگی به کشتارگاه بفرستند تا مشکلی برای سلامت مردم ایجاد نشود.
نظر دهید