همایش «سلامت غذا از مزرعه تا سفره» و تجلیل از پیشکسوتان و فعالان حوزه دامپزشکی در چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پیشکسوتان و فعالان حوزه دامپزشکی 5 دیماه 94 مصادف با هفته وحدت و همایش« سلامت غذا از مزرعه تا سفره» با حضور رئیس سازمان دامپزشکی کشور دکتر صفری در استان چهارمحال و بختیاری
در ابتدا دکتر نجاتی مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری ضمن خیر مقدم به حاضرین، در خصوص اهمیت دامپزشکی در زمینه نظارت بر سلامت مواد غذایی خام دامی و همچنین تولید و توزیع آن مطالبی را بیان داشت.
همچنین مهندس امیری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار از زحمات بی وقفه دامپزشکی در زمینههای مختلف از جمله سلامت غذا قدردانی کرد و گفت نقش مهم دامپزشکی در بهداشت و سلامت عموم قابل توجه است.
امیری افزود: امنیت غذایی یکی از مباحث اصلی جامعه است که نقش اصلی آن را دامپزشکی ایفاء می کند چرا که در سبد غذایی هر خانوار مواد خام دامی به شکل های مختلف وجود دارد و نظارت بر سلامت آنها بر عهده دامپزشکی است. همچنین امیری پیشگیری از وقوع بیماریها را کار اصلی دامپزشکی دانست و گفت اقدامات قابل توجهی در دو سال اخیر در حوزه دامپزشکی استان از جمله ساماندهی کشتارگاههای دام و تغییر زمان کشتار از صبح به شب و دریافت حداقل استانداردها در این زمینه و همچنین جمع آوری مرغ زنده فروشی در سطح استان انجام شده است.
وی اظهار داشت: توسعه درمانگاههای و آزمایشگاههای دامپزشکی و توزیع دامپزشکان متناسب با جمعیت دامی هر منطقه کار بسیار مهمی میباشد.
نظر دهید