نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید و عرضه مواد خام دامی
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور از دو واحد بسته بندی ماهی قزل آلا در استان بازدید نمود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور، مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان و رئیس گروه بیماریهای آبزیان سردابی از دو واحد بسته بندی ماهی قزل آلا در استان بازدید نمودند. در این بازدید دکتر اختیارزاده معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور، راه اندازی واحدهای بسته بندی و توجه به برندسازی و مارکتینگ را مهمترین ابزار رشد تولید و ایجاد اشتغال در استان و کشور دانست. وی گفت: تکمیل زنجیره تولید علاوه بر ارزآوری برای کشور می تواند، به ایجاد اشتغال پایدار و رفع محرومیت از استان منجر شود. معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در این بازدید که مدیرکل امور اقتصادی استانداری نیز حضور داشت، از وی خواست تا با تأمین اعتبارات لازم و توجه به توجیه اقتصادی واحدها، از هدررفت منابع جلوگیری نمایند. شایان ذکر است واحدهای بسته بندی ماهی قزل آلا در استان چهارمحال و بختیاری که قطب آبزی پروری کشور و تولید ماهیان سردابی می باشد، در سالیان اخیردر استان افزایش یافته است.
نظر دهید