مرغ های بدون آنتیبیوتیک یا مرغ سبز که در استان تولید و عرضه می شوند، تحت نظارت دقیق دامپزشکی میباشند.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری دکتر عبدالمحمد نجاتی با اعلام این خبر افزود: این مرغها با ارائه درخواست پرورش دهنده توسط کارشناسان دامپزشکی از محل مرغداری بازدید انجام شده وطی سه مرحله خونگیری و آزمایش انجام شده و باقیمانده آنتیبیوتیک در گوشت مرغ اندازهگیری میشود و در صورت عدم مصرف آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش مرغ، تاییدیه نهایی از سوی دامپزشکی صادر میشود و مرغ بدون آنتی بیوتیک مورد تایید دامپزشکی قرار میگیرد و در نهایت با هماهنگی ادارهکل دامپزشکی به کشتارگاه ارسال و در بسته بندی مخصوص عرضه میگردد.
مدیرکل دامپزشکی استان افزود: این مرغها علاوه برعاری بودن از داروهای آنتیبیوتیک به صورت وزن ایدهآل با وزن زیر 1800 گرم به بازار عرضه میشوند.
نظر دهید