مردم به اعتبار نظارت های دامپزشکی از غذای رستوران ها، طباخی ها و ... استفاده می کنند
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی جهت نظارت بر رستوران ها، طباخی ها، کبابی ها و ... در استان با توجه به زیاد شدن تعداد آن ها لازم و ضروری است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل دامپزشکی استان اظهار داشت: بیش از سه هزار و 15رستوران، کبابی، طباخی غذا در استان وجود دارد که نظارت بر آن ها توسط تعداد کم نیرو های اداری امکان پذیر نیست و لازمه آن استفاده از بخش خصوصی است.
دکتر عبدالمحمد نجاتی افزود: اداره کل دامپزشکی استان همانند قبل نظارت های حاکمیتی خود را انجام می دهد ولی به دلیل اینکه تعداد مراکز عرضه فراورده های خام دامی زیاد و تعداد نیرو کم می باشد مجبور به استفاده از بخش خصوصی هستیم.
دکتر نجاتی گفت: باید برای هر چند واحد یک نفر دامپزشک نظارت بهداشتی دامپزشکی داشته باشند و اداره کل نیز بر عملکرد واحد ها و مسئول فنی واحد نظارت نماید.
وی از مردم خواست به کمک دامپزشکی بیایند و در صورتی که مورد غیر بهداشتی در واحد های عرضه مشاهده نمودند اداره کل دامپزشکی استان را با شماره تلفن 1512 و یا شبکه دامپزشکی محل خود را مطلع نمایند.
نظر دهید