بازدید سرزده مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری از کشتارگاههای طیور
مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری به همراه معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان، بهطور سرزده از کشتارگاههای طیور استان بازدید به عمل آورد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری؛ دکتر محمد اسدی مدیر کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری به همراه معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ، معاون سلامت و مدیران ستادی ادارات بهداشت مواد غدایی ، اداره طیور و واحد قرنطینه اداره کل دامپزشکی استان و رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهرکرد و کارشناسان معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان طی اکیپ های جداگانه از کشتارگاه های طیور استان بصورت سرزده بازدید و وضعیت بهداشتی کشتارگاههای طیور استان را از زمان ورود مرغ زنده، کشتار مرغ، بستهبندی و نگهداری در سردخانهها و درنهایت حملونقل آن موردبررسی قرار دادند.
دکتر محمد اسدی ضمن بازدید از مراحل مختلف زنجیره کشتار و بسته بندی این مجموعه رهنمودهای بهداشتی به منظور هرچه بالاتر بردن کیفیت محصولات به مدیر کشتارگاه و مسئول بهداشتی دامپزشکی در محور طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ، و جلوگیری ازکشتار بیش از ظرفیت وکنترل دقیق ناوگان حمل ونقل ،زنجیره سرد ورعایت پرهیز غذایی ودارویی قبل از کشتار تاکید نمودند.
دکتر اسدی افزود حضور مسئولین فنی دامپزشکی و روحانیون ناظر ذبح شرعی در کشتارگاه های طیور و دیگر مراکز تولید و عرضه محصولات دامی، برای مردم اطمینان بخش است و این افراد بایستی با قاطعیت هرچه تمام تر سعی در پیاده سازی دستورالعمل های بهداشتی و پیشگیرانه دامپزشکی در جهت تولید محصولاتی سالم برای مصرف کنندگان داشته باشند.
وی همچنین با مطلوب دانستن وضعیت بهداشتی کشتارگاه های استان گفت این بازدید ها بطور مستمر وسرزده بمنظور ارزیابی کیفیت و شرایط بهداشتی کشتارگاه ها و در راستای کمک به تنظیم بازار گوشت مرغ انجام می شود که در حفظ سلامت و امنیت غذایی جامعه و پیشگیری از بروز شیوع بیماریهای مشترک و حصول اطمینان از رعایت دستورالعملهای سازمان دامپزشکی اهمیت بسزایی دارد.
نظر دهید