لیست اخبار صفحه :124
تهیۀ گوشت قرمز و آلایش خوراکی دام از واحدهای عرضۀ مجاز و تحت نظارت دامپزشکی، نقش مؤثری در عدم ابتلا به بیماری تب خونریزی دهندۀ کریمه-کنگو دارد
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان:

تهیۀ گوشت قرمز و آلایش خوراکی دام از واحدهای عرضۀ مجاز و تحت نظارت دامپزشکی، نقش مؤثری در عدم ابتلا به بیماری تب خونریزی دهندۀ کریمه-کنگو دارد

عامل بیماری تب خونریزی دهندۀ کریمه-کنگو (CCHF) می تواند از طریق تهیه و مصرف گوشت قرمز و آلایش خوراکی دامی تازه که بدون نظارت بهداشتی دامپزشکی باشند به انسان منتقل شود

لینک کوتاه