شهرکرد؛ میزبان نخستین گردهمایی رؤسای شوراهای نظام دامپزشکی کشور
اولین گردهمایی رؤسای نظام دامپزشکی کشور در خارج از پایتخت، به میزبانی نظام دامپزشکی استان، برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، نخستین گردهمایی رؤسای نظام دامپزشکی کشور در خارج از تهران، به میزبانی نظام دامپزشکی استان و در محل خانۀ معلم شهرکرد، برگزار شد.
در این گردهمایی که رؤسای نظام دامپزشکی سرار کشور حضور داشتند، دکتر محمدرضا صفری، رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور، ریاست جلسه را بر عهده داشت.
در ابتدای این جلسه، دکتر حسینعلی سلطانی، مدیر کل دامپزشکی استان ضمن خیر مقدم به میهمانان، اظهار داشت: مباحث حوزۀ دامپزشکی باید مطرح و تجربیات بیان شوند و از ایده های نو استفاده شود تا به پیشرفت و موفقیت رسید.
دکتر سلطانی افزود: دامپزشکی دولتی و غیر دولتی، دارای هدف مشترک هستند و آن تأمین سلامت جامعه و سلامت جمعیت دامی کشور است. امیدواریم در سال جدید و مدیریت های جدید نظام دامپزشکی سراسر کشور، با تعامل هرچه بیشتر و سازنده تر این اهداف، به طور کامل، محقق شوند.
در ادامه دکتر محمدرضا صفری، رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور، اظهار داشت: خوشبختانه در همین ابتدای سال 1398 اقدامات عملی مناسبی انجام شده است و نشان می دهد در دورۀ چهارم شورای نظام دامپزشکی، همۀ افراد منسجم و عمل گرا هستند و سایر اقدامات صورت گرفته در این دوره، نشانگر توان مثبت و انرژی بالا است.
دکتر صفری با اشاره به این که این گردهمایی برای نخستین بار در طول مدیریتش در خارج از پایتخت برگزار می شود، گفت: صندوق رفاه سازمان نظام دامپزشکی کشور، پس از گذشت بیش از 20 سال، ثبت شد که نشانگر اتفاق خوبی است.
وی افزود: دورۀ چهارم شورای نظام دامپزشکی کشور دارای ترکیب همگن و خوبی از طبقات مختلف دامپزشکی است که به مثل جاری شدن خون تازه در رگ های پیکرۀ سازمان نظام دامپزشکی است. از طرفی تعامل سازنده و بیشتر با بخش دولتی دامپزشکی مد نظر این سازمان است و همیشه خود را در کنار بخش دولتی می بینیم.
وی با اشاره به این که بیشترین تعداد بانوان عضو شورای نظام دامپزشکی مربوط به استان چهارمحال و بختیاری است گفت: میانگین سنی اعضای شورای نظام دامپزشکی کشور حدود 43 سال است و نشان از مشارکت بیشتر جوانان با انرژی دارد.
دکتر صفری بیان داشت: رؤسای شوراهای نظام دامپزشکی باید توجه داشته باشند که باید از تمام ظرفیت اعضای نظام دامپزشکی و حتی اصناف وابسته به حوزۀ دامپزشکی و فعالان حوزۀ دامپزشکی برای پیش برد اهداف سازمان استفاده کنند چراکه به حد کافی، قوانین، آئین نامه ها و مصوبه وجود دارد، بنابریان باید ساختار محکم اجرایی ایجاد شود.
وی تأکید کرد: برای عقب نماندن از قافلۀ تغییرات در دنیا، ابتدا روابط حرفه ای را باید تعیین ، تعریف و سپس تنظیم کرد. متأسفانه روابط حرفه ای در دامپزشکی به هم ریخته است که وظیفۀ نظام دامپزشکی شناخت و تنظیم این روابط است. گام اول این است که مشخص شود در کشور، چه می گذرد و در گام دوم باید فهمید دنیا به کدامین سو حرکت می کند و در دامپزشکی دنیا چه اتفاقاتی رخ می دهد.
دکتر صفری ادامه داد: متأسفانه رخداد سیل در برخی از مناطق کشور خساراتی به دنبال داشته و خانواده هایی را داغدار کرد اما این رخداد طبیعی به ما آموخت که آموزش های تخصصی در مورد حوادث طبیعی در ساختار آموزشی دامپزشکی وجود ندارد که لازم است این خلاء برای همۀ دانش آموختگان دامپزشکی برطرف شود.
در ادامه، رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور و رؤسای نظام دامپزشکی استان ها، به بررسی تخصصی مواد 2، 5، 19 و کمیتۀ آموزش، مباحث صندوق تعاون و سایر مباحث تخصصی این حوزه پرداختند.
نظر دهید