• 1397/11/18 - 12:43
  • تعداد بازدید : 950
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در محل نمازخانه جهادکشاورزی شهرستان کیار، دورۀ آموزشی بهداشت شیر خام برگزار شد

با همکاری شبکه دامپزشکی و جهادکشاورزی شهرستان کیار، دورۀ آموزشی بهداشت شیر خام برای دامداران و روستاییان، برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کیار با اشاره به رعایت شرایط بهداشتی در هنگام شیر دوشی اظهار داشت: با رعایت نکات بهداشتی در زمان شیر دوشی علاوه بر اینکه شیر تولیدی از کیفیت بهتری برخوردار خواهد بود، سلامت فرد در تماس با دام نیز تأمین خواهد شد.

مجید علایی افزود: شستشوی دستگاه شیر دوش، ضد عفونی ان طبق دستورالعمل سازندۀ دستگاه و نگهداری و تعمیر به موقع آن اثر مستقیم بر کیفیت شیر خواهد داشت. از طرفی شستشوی بافت پستان قبل و پس از شیردوشی و ضدعفونی آن با ترکیبات مجاز، می تواند به سلامت شیر و سلامت بافت پستان دام ها کمک کند.

وی گفت: برای استفاده از شیر غیرپاستوریزه بهتر است، شیر به مدت 5 دقیقه جوشانده شود اما نکتۀ قابل ذکر این است که در هنگام جوشش شیر، باید به صورت مداوم شیر در حال جوشیدن به هم زده شود تا حرارت مورد نیاز برای از بین بردن عوامل بیماریزا در شیر به تمام قسمت های شیر برسد.

علایی تأکید کرد: شیر خلام نجوشیده باید بلافاصله خنک شود تا از رشد میکروب ها و فعالیت آنزیم های موجود در شیر جلوگیری شود اما نباید به داخل یخچال حاوی مواد غذایی منتقل شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان کیار
  • کد خبر : 6063
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه