• 1395/02/04 - 12:00
  • تعداد بازدید : 37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری:

در اقتصاد مقاومتی کیفیت تولید نباید فدای کمیت محصولات شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری دکتر عبدالمحمد نجاتی با اعلام این خبر افزود: در حوزه تولیدات و عرضه مواد خام دامی اعم از گوشت قرمز و سفید، عسل، شیر و لبنیات و ...  اداره‌کل دامپزشکی استان با انجام نظارت‌های لازم اعم ازسرکشی، آزمایشات لازم و اعمال پارامتر‌های بهداشتی بر کیفیت محصولات تولیدی خام دامی نظارت می‌کند.


مدیرکل دامپزشکی استان افزود: ردیابی مالاشیت گیرین، باقیمانده فلزات سنگین و آنتی‌بیوتیک‌ها در ماهیان قزل‌آلای تولیدی و نیز پرورش مرغ بدون آنتی‌بیوتیک، پرهیز مصرف آنتی‌بیوتیک قبل از ارسال به کشتارگاه مرغ و انجام آزمایشات باقیمانده فلزات سنگین از مهمترین اقدامات دامپزشکی در تحقق اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شود.


دکتر نجاتی به انجام نظارت‌های بهداشتی و آزمایشات لازم بر مکمل‌ها و خوراک مصرفی دام، طیور و آبزیان اشاره کرد.


وی گفت: در صورت تولید مطابق با معیار‌ها و استاندارد‌های جهانی با صادرات محصولات تولید شده داخلی، اقتصاد مقاومتی در حوزه دامپزشکی به پیشرفت‌های بیشتر از پیش دست پیدا می‌کند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 240477
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه