در شهرستان لردگان:
حدود سیصد کیلوگرم فرآوردههای خام دامی از چرخۀ مصرف انسانی خارج شد
پس از انجام بازرسی و کنترل بهداشتی واحدهای قصابی در شهرستان لردگان، حدود سیصد کیلوگرم گوشت قرمز و آلایشهای خوراکی دامی (دل، جگر و قلوه) غیر بهداشتی ضبط شد
به گزارش روابطعمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، بیژن حسین پور، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان با اعلام این خبر اظهار داشت: اکیپهای بازرسی بهداشتی این شبکه بر واحدهای تولید، عرضه و بر چرخۀ توزیع فرآوردههای خام دامی نظارت شبانهروزی دارند.
حسین پور افزود: فرآوردههای خام دامی عرضه شده در همۀ مراکز توزیع مجاز، دارای برچسب مشخصات دامپزشکی (لیبل) و مهر و لوگوی دامپزشکی هستند که مصرفکنندگان این محصولات باید به سالم بودن این برچسب و مشخصات درج شده روی آن دقت کنند.
وی بیان داشت: گوشت قرمز و آلایش خوراکی دامی (دل، جگر و قلوه) باید پس از ذبح دام در کشتارگاه مجاز و تحت نظارت دامپزشکی به مدت حداقل 24 تا 48 ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجۀ سانتیگراد) نگهداری شود تا تغییرات لازم به واسطۀ ادامۀ روند فعالیت سلولی در لاشه رخ داده و محیط لاشه شرایط اسیدی پیدا کند.
حسین پور ادامه داد: اسیدی شدن بافت گوشت قرمز سبب تردتر شدن گوشت شده و از طرفی اگر عوامل بیماریزایی وجود داشته باشد مانند ویروس عامل بیماری تب خونریزی دهندۀ کریمه-کنگو را غیرفعال میکند و به عبارتی باعث سالمسازی گوشت قرمز خواهد شد.
حسین پور تأکید کرد: مصرفکنندگان این نوع محصولات غذایی در سطح شهرستان لردگان، میتوانند هرگونه موارد غیر بهداشتی را به شماره تلفن 34442566 گزارش دهند.
نظر دهید