با دستور مقام قضایی شهرستان کیار؛
حدود 200 کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی از چرخۀ مصرف انسانی خارج شد
می بایست تمام واحدهای تهیه، نگهداری، عرضه و چرخۀ حمل و نقل فرآورده های خام دامی تحت پوشش نظارت های بهداشتی دامپزشکی باشند
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مجید علایی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کیار اظهار داشت: مدیریت و بهداشت بیماری های دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل همراه با کنترل و نظارت های بهداشتی محصولات و فرآورده های خام دامی از مهمترین وظایف دامپزشکی است.
علایی بیان داشت: کارشناسان بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان کیار به صورت شبانه روزی، بر ارتقای سطح بهداشت فرآورده های خام دامی نظارت داشته و در این راستا با دستور مقامات قضایی این شهرستان حدود 200 کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شده از مراکز عرضه را معدوم و از چرخۀ مصرف انسانی خارج کردند.
وی افزود: توجه به برچسب مشخصات (لیبل) و مهر دامپزشکی در هنگام تهیۀ هر نوع فرآوردۀ خام دامی، لازم و ضروری است.
علایی تأکید کرد: مخدوش بودن مشخصات مندرج در برچسب، خصوصیات ظاهری (ارگانولپتیک) نامناسب فرآورده مانند صدمه دیدن بسته بندی محصولات و نگهداری فرآورده های خام دامی در محیط آزاد مورد تأیید دامپزشکی نیست.
وی توصیه کرد: مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی، هرگونه موارد غیر بهداشتی را می توانند به نزدیک ترین مرکز دامپزشکی یا با شماره تلفن 32624218 اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید