• 1398/03/04 - 09:29
  • تعداد بازدید : 686
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با دستور مقام قضایی شهرستان کیار؛

حدود 200 کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی از چرخۀ مصرف انسانی خارج شد

می بایست تمام واحدهای تهیه، نگهداری، عرضه و چرخۀ حمل و نقل فرآورده های خام دامی تحت پوشش نظارت های بهداشتی دامپزشکی باشند

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مجید علایی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کیار اظهار داشت: مدیریت و بهداشت بیماری های دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل همراه با کنترل و نظارت های بهداشتی محصولات و فرآورده های خام دامی از مهمترین وظایف دامپزشکی است.

علایی بیان داشت: کارشناسان بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان کیار به صورت شبانه روزی، بر ارتقای سطح بهداشت فرآورده های خام دامی نظارت داشته و در این راستا با دستور مقامات قضایی این شهرستان حدود 200 کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شده از مراکز عرضه را معدوم و از چرخۀ مصرف انسانی خارج کردند.

وی افزود: توجه به برچسب مشخصات (لیبل) و مهر دامپزشکی در هنگام تهیۀ هر نوع فرآوردۀ خام دامی، لازم و ضروری است.

علایی تأکید کرد: مخدوش بودن مشخصات مندرج در برچسب، خصوصیات ظاهری (ارگانولپتیک) نامناسب فرآورده مانند صدمه دیدن بسته بندی محصولات  و نگهداری فرآورده های خام دامی در محیط آزاد مورد تأیید دامپزشکی نیست.

وی توصیه کرد: مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی، هرگونه موارد غیر بهداشتی را می توانند به نزدیک ترین مرکز دامپزشکی یا با شماره تلفن 32624218 اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان کیار
  • کد خبر : 132766
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه