• 1402/04/05 - 09:04
  • تعداد بازدید : 209
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در آستانه عید سعید قربان صورت گرفت:

جلسه هم اندیشی، هماهنگی و برنامه ریزی در خصوص نظارت شرعی و بهداشتی بر نذورات و قربانی مردم در روز عید سعید قربان در سالن جلسات دامپزشکی استان برگزار شد.

     به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان: در آستانه عید سعید قربان و به منظور نظارت فراگیر و مؤثر بر نذورات مردم در این روز در سطح استان جلسه ای در ستاد اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد. در ابتدای این جلسه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام محمد باقر(ع) با بیان روایتی از آن حضرت نکات اخلاقی مهمی را بیان نمود. حاج آقای حسینی در ادامه با تشریح اقدامات این دفتر در خصوص نظارت شرعی بر نذورات مردم، از آمادگی ناظران ذبح شرعی در همه شهرستانها در روز عید قربان خبر داد. دکتر محمد اسدی مدیرکل دامپزشکی استان نیز با تسلیت شهادت امام محمد باقر(ع) و تبریک اعیاد قربان و غدیر خم در خصوص مباحث مطرح شده در این جلسه گفت: عید قربان امسال با توجه به گرمای هوا و احتمال شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از حساسیت بالایی برخوردار است. بر این اساس در این جلسه هماهنگی لازم در خصوص تشکیل اکیپ های ثابت و سیار نظارت بر نذورات و قربانی مردم در ستاد اداره کل دامپزشکی استان و شبکه های دامپزشکی یازده گانه صورت گرفت. 40 اکیپ ثابت و سیار در سطح استان در روز عرفه و عید قربان آمادگی کامل دارند تا لاشه های قربانی مردم را بررسی و سلامت لاشه را تأیید نمایند. وی افزود: همــاهنگی لازم با شهرداریها در خصوص فعال بودن کشتارگاهـــــها در این ایام انجام شده و بازرسان دامپزشــــکی سلامت دام ذبح شده در کشتارگاه را بررسی و اعلام می نمایند. دکتر اسدی در ادامه همچنین گفت: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم در خصوص بیماری تب کریمه کنگو در صدر اقدامات همکاران و رؤسای محترم شهرستانها قرار دارد. وی از رؤسای شبکه های دامپزشکی خواست تا نکات ایمنی را به منظور حفظ سلامت کارکنان و بازرسان شبکه ها به ایشان گوشزد نمایند. دبیر کارگروه ساماندهی کشتارگاههای استان همچنین از مردم خواست تا با توجه به خطر ابتلا به تب خونریزی دهنده(cchf) از مصرف گوشت کشتارشده خارج از کشتارگاه یا بدون تأیید بازرسان دامپزشکی خودداری نموده و گوشت قربانی  را حتما به مدت 24 ساعت و امعاء و احشاء مانند جگر را به مدت 48 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف نمایند. وی افزود: قصابان، زنان خانه دار و افرادی که با خرد کردن گوشت سر و کار دارند حتماً از دستکش استفاده نموده و نکات ایمنی را رعایت نمایند. دکتر اسدی گفت: پل ارتباط همشهریان عزیز با دامپزشکی تلفن 1512 می باشد که می توانند مسائل و مشکلات خود را با همکاران ما در ستاد و شبکه های دامپزشکی در میان بگذارند. 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 303848
کلمات کلیدی
فرشید قوامی

فرشید قوامی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه