جهت جلوگیری از شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه، کنگو:
جلسه ساماندهی کشتارگاه های دام استان برگزار شد
جلسه ساماندهی کشتارگاه های دام استان با حضور معاون امور عمرانی استانداری، مدیرکل دامپزشکی استان، رئیس اداره نظارت اداره کل و جمعی از مدیران و مسئولان مرتبط در سالن جلسات معاونت امور عمرانی استانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل دامپزشکی استان در این جلسه اظهار داشت: با توجه به فصل گرما و فعالیت کنه ها و با توجه به اینکه در برخی از استان های کشور مواردی از بیماری تب کریمه کنگو مشاهده شده پس باید تدابیری اندیشیده شود تا بیماری در استان شیوع پیدا نکند.
دکتر عبدالمحمد نجاتی با بیان اینکه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ( CCHF ) بیماری ویروسی است و از طریق گزش کنه آلوده به انسان سرایت می کند گفت: گروه های در معرض خطر از جمله چوبداران، دامداران، دامپزشکان، کارکنان آزمایشگاه ها، پزشکان، پرستاران، کارکنان رستوران ها و طباخی ها و خانم های خانه دار و قصابان می باشند که باید رعایت اصول بهداشتی جهت جلوگیری از ابتلا به این بیماری را انجام دهند.
دکتر نجاتی رعایت پیش سرد گذاری گوشت به مدت 24 ساعت در دمای 4-0 درجه را بسیار مهم برشمردو گفت: دمای 4-0 درجه تا مدت ذکر شده بدلیل جمود نعشی و تغییر PH گوشت از حالت قلیای به اسیدی بسیاری از بیماری ها از بین می رود و نقش بسیار مهمی در کاهش شیوع بیماری دارد.
در ادامه جلسه نیز معاون امور عمرانی استاندار گفت: نباید سلامت بسیاری از انسان ها را به خاطر سود جویی افراد به خطر بیاندازیم و باید با متخلفین برخورد قاطع شود.
مهندس گودرز امیری آموزش و اطلاع رسانی به مردم را مهم خواند و گفت: مردم باید از موضوعی اطلاع داشته باشند تا بتوانند مقدمات پیشگیری از بیماری را محیا کنند.
در پایان نیز نیز مسئولین نقطه نظرات خود را اعلام نمودند.
نظر دهید