با حضور نمایندۀ دادستان شهرستان لردگان؛
بیش از 450 کیلوگرم فرآورده های خام دامی معدوم شد
یک لاشۀ گاو و مقادیری مرغ و آلایش مرغ غیر قابل مصرف، در محل کشتارگاه دام شهر لردگان، معدوم شدند
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، بیژن حسین پور، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان اظهار داشت: اکیپ های نظارت بهداشتی این شبکه به صورت شبانه روزی فعالیت داشته تا بتوانند امنیت و سلامت غذایی مصرف کنندگان این محصولات را تأمین و تضمین کنند.
وی گفت: لاشۀ گاو به وزن حدود 420 کیلوگرم به دلیل پرخونی لاشه و وجود علایم تزریق دارو، می بایست ضبط و معدوم می شد.
بیژن حسین پور افزود: هنگام خرید گوشت قرمز، باید به لیبل (برچسب) دامپزشکی و مهر دامپزشکی بر روی لاشۀ دام کشتار شده، توجه شود. بر روی لیبل (برچسب) دامپزشکی، نام کشتارگاه، نوع لاشه (گاو، گوسفند، بز)، تاریخ کشتار، کد حلال و بهداشتی، بهترین زمان مصرف و شرایط نگهداری، از جمله مواردی است که درج می شوند.
حسین پور ادامه داد: هنگام تهیۀ مرغ گرم و منجمد یا آلایش خوراکی آن، به کیفیت بسته بندی و سالم بودن آن، تاریخ تولید و بهترین زمان مصرف محصول، کد بهداشتی دامپزشکی، آرم (لوگوی) سازمان دامپزشکی و همچنین، محل نگهداری محصول –که می بایست طبق شرایط مندرج روی محصول باشد- توجه کنند.
وی بیان داشت: جمع کل فرآورده های خام دامی ضبط شده حدود 450 کیلوگرم بود که در حضور نمایندۀ شهرداری لردگان، نمایندۀ دادستان و نمایندۀ شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان، در کورۀ لاشه سوز کشتارگاه دام شهر لردگان، معدوم شد.
نظر دهید