در جلسه استقرار مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در رستورانها مطرح شد
بهداشت و کیفیت فراورده های خام دامی در رستوران ها خط قرمز دامپزشکی است
جلسه استقرار مسئولین فنی در رستورانها با حضور مدیرکل دامپزشکی استان، معاون سلامت، رئیس اداره نظارت، مرکز بهداشت شهرستان ، تعزیرات حکومتی، صنف رستورانداران و اتحادیه در دفتر مدیرکل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ادره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مدیر کل دامپزشکی استان در این جلسه ضمن تبریک میلاد پیامبر اعظم و امام جعفر صادق اظهار داشت: فلسفه حضور مسئولین فنی در رستوران ها این است که نظارت ها بهتر انجام شود چراکه نظارت های بهتر با کمبود نیروی دامپزشکی امکان پذیر نمی باشد.
دکتر عبدالمحمد نجاتی در ادامه افزود: ازدیاد رستوران ها وظیفه متولیان سلامت را سنگین تر می کند پس این کار باید به نحو احسن انجام شود.
دکتر نجاتی گفت: بهداشت و کیفیت فراورده های خام دامی در رستورانها خط قرمز دامپزشکی است. و این میسر نمی گردد مگر اینکه نظارت ها مستمر و مداوم باشد پس باید مسئولین فنی رستوران ها حضور فعال داشته باشند تا متخلفین وقت تخلف نداشته باشند.
وی گفت اگر مسئول فنی بهداشتی در محل حضور داشته باشد محصول تازه و با کیفیت به دست مصرف کننده می رسد.
در پایان نیز مسائل و مشکلات بهداشتی رستوران ها توسط دعوت شدگان بررسی و پیشنهاداتی ارائه شد.
نظر دهید