برگزاری کارگاه آموزشی ایمنی غذا ، از مزرعه تا سفره بمناسبت هفته سلامت در شهرستان اردل
برگزاری کارگاه آموزشی ایمنی غذا ، از مزرعه تا سفره بمناسبت هفته سلامت در شهرستان اردل
در تاریخ 1/2/94 کارگاه آموزشی با موضوع ایمنی غذا ، از مزرعه تا سفره بمناسبت هفته سلامت با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل ویژه کاردانها و کارشناسان بهداشتی برگزار گردید .
در این کارگاه آقای دکتر امیر شفیعی کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان اردل در مورد باقیمانده های آنتی بیوتیک در فارمهای پرورشی دام ، طیور و آبزیان و دوره پرهیز از آنها مطالبی را بیان داشتند .
در این کارگاه آقای دکتر امیر شفیعی کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان اردل در مورد باقیمانده های آنتی بیوتیک در فارمهای پرورشی دام ، طیور و آبزیان و دوره پرهیز از آنها مطالبی را بیان داشتند .
نظر دهید