• 1394/11/19 - 12:00
  • تعداد بازدید : 36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری از وضعیت مرغداری‌های شهرستان بن

پرورش مرغ در حالت قرنطینه و با نظارت اداره دامپزشکی انجام و در دوره پرورش با انجام سه مرتبه نمونه‌گیری و ارسال به آزمایشگاه، باقیمانده دارو و آنتی بیوتیک در لاشه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری دکتر عبدالمحمد نجاتی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری به همراه فرماندار شهرستان بن از وضعیت پرورش مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در مرغداری‌های شهرستان بن بازدید کرد.


مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در استان، اظهار داشت: در راستای تولید محصول سالم و ارتقای سلامت جامعه با هماهنگی و نظارت اداره‌کل دامپزشکی بر مرغداری‌های گوشتی، گوشت مرغ سالم و بدون آنتی بیوتیک در مرغداری‌های شهرستان بن تولید می‌شود.


 دکتر نجاتی گفت: در این واحدها پرورش مرغ در حالت قرنطینه و با نظارت اداره دامپزشکی انجام و در دوره پرورش با انجام سه مرتبه نمونه‌گیری و ارسال به آزمایشگاه، بازماندگی دارو و آنتی بیوتیک در لاشه مورد بررسی قرار می‌گیرد.


 




اکبریان فرماندار شهرستان بن تصریح کرد: پرورش مرغ بدون آنتی‌بیوتیک با ارتقای شاخص‌های بهداشتی واحد‌های پرورشی، میزان ابتلا به بیماری‌ها را در صنعت مرغداری کاهش داده و در نتیجه استفاده از داروهای مختلف به میزان قابل توجهی کمتر می‌شود، که نتیجه آن افزایش کیفیت گوشت تولیدی است.

















  • گروه خبری :
  • کد خبر : 239517
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه