بازدید دکتر نجاتی مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحالوبختیاری از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در شهر فرخشهر
دکتر نجاتی مدیرکل دامپزشکی استان به همراه دکتر یزدانبخش رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهرکرد از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در شهر فرخشهر بازدید کردند.
بنا به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری:
در تاریخ 25/7/94 دکتر نجاتی مدیرکل دامپزشکی استان به همراه دکتر یزدانبخش رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهرکرد از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در شهر فرخشهر بازدید کردند.
دکتر نجاتی بیان کرد دامپزشکی نقش بسزایی در تامین بهداشت و سلامت غذایی دارد از این رو اکیپ های نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی بصورت مستمر از این مراکز بازدید می کنند.
دکتر نجاتی همچنین اعلام کرد بهترین زمان مصرف گوشت قرمز از نظر علمی و بهداشتی بایستی پس از 24 ساعت نگهداری در دمای 4 - 0 یا ( دمای یخچال ) می باشد و البته لاشه گوشت مصرفی باید در کشتارگاه و دارای تاییدیه بهداشتی از دامپزشکی باشد.
در تاریخ 25/7/94 دکتر نجاتی مدیرکل دامپزشکی استان به همراه دکتر یزدانبخش رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهرکرد از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در شهر فرخشهر بازدید کردند.
دکتر نجاتی بیان کرد دامپزشکی نقش بسزایی در تامین بهداشت و سلامت غذایی دارد از این رو اکیپ های نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی بصورت مستمر از این مراکز بازدید می کنند.
دکتر نجاتی همچنین اعلام کرد بهترین زمان مصرف گوشت قرمز از نظر علمی و بهداشتی بایستی پس از 24 ساعت نگهداری در دمای 4 - 0 یا ( دمای یخچال ) می باشد و البته لاشه گوشت مصرفی باید در کشتارگاه و دارای تاییدیه بهداشتی از دامپزشکی باشد.
نظر دهید