• 1394/08/03 - 12:00
  • تعداد بازدید : 38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اطلاعیه بهداشتی ماه محرم

اطلاعیه بهداشتی ماه محرم

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان چهارمحال‌و‌بختیاری:

دکتر نجاتی مدیرکل دامپزشکی استان ضمن عرض تسیلت ایام سوگواری سالار شهیدان به هموطنان معزز و فهیم اعلام کرد اطلاعیه بهداشتی ماه محرم خطاب به هیئت امنای مساجد، حسینیه‌ها، تکایا و دستجات عزاداری سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) به شرح زیر است:


1- خرید دام از میادین  و مکان‌های عرضه دام تحت پوشش نظارت دامپزشکی


2- ذبح دام در کشتارگاه‌های تحت نظارت دامپزشکی


3- عدم ذبح دام در مکان‌ها و معابر عمومی (ذبح دام در اماکن و معابر عمومی ضمن ناخوشایند بودن در انظار عمومی  باعث انتقال بیماری‌های مشترک بین دام و انسان می‌شود)


4- عدم مصرف بلافاصله گوشت دام پس از ذبح دام (لازم است به منظور کاهش برخی از عوامل بیماریزا لاشه گوشت به مدت حداقل 24 ساعت در 4 درجه سانتیگراد (دمای یخچال)  نگهداری شوند.


5-  در صورت  ذبح دام در محلی غیر از کشتارگاه، تاکید می‌گردد لاشه و اندام‌های داخلی توسط کارشناسان دامپزشکی  مورد بررسی قرار گیرند.


6- تاکید می‌گردد به منظور عدم انتقال بیماری‌های مشترک، ذابحان در هنگام ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی حتماً از دستکش، ماسک و چکمه مناسب  استفاده نمایند.


7- تاکید می‌گردد از مصرف لاشه‌ها واندام‌هایی‌که رنگ وشکل طبیعی (قرمز روشن) ندارند (رنگ تیره و یا زائده های اضافی) جداً خودداری نموده  و حتماً با کارشناسان دامپزشکی مشورت نمایند.


    در راستای بالا بردن سطح بهداشت جامعه با رعایت ضوابط بهداشتی در خصوص کشتار دام قربانی ما را یاری نموده و غذای سالم و محیط بهداشتی همراه نذر خود به سوگواران امام حسین (ع) اهدا فرمایید.


لذا لازم است نهایت دقت و رعایت توصیه های بهداشتی به منظور حفظ بهداشت و رعایت ضوابط بهداشتی (در خرید دام،  ذبح دام، محل ذبح  دام، و ...) بعمل آورند، تا بر اثر کشتار دام بیمار و آلوده سبب انتشار و انتقال بیماری های مشترک بین دام و انسان فراهم نشود.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 239839
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه