• 1396/05/25 - 12:00
  • تعداد بازدید : 37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر فراورده های خام دامی در شهرستان اردل

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردل از طرح تشدید نظارت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در این شهرستان در خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردل اظهار داشت: با توجه به ساماندهی قصابی های شهر های اردل، کاج و دشتک و همچنین روستاهای رستم آباد و آلیکوه و همچنین تعطیلی کشتارگاه سنتی دام شهر اردل و هدایت قصابان این شهر و روستاها به کشتارگاه صنعتی جونقان طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی فراورده‌های خام دامی با همکاری سایر ادارات مربوطه در شهرستان آغاز شد.

دکتر داود ربیعی تصریح کرد: در این طرح بر عملکرد همه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی، قصابی ها، رستوران‌ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت می‌شود و دو اکیپ ثابت و سیار در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی مشارکت دارند.

وی با بیان اینکه سلامت فرآورده‌های خام دامی از سیاست‌های امنیت غذایی دامپزشکی است، خاطرنشان کرد: به دلیل حساسیت موضوع و پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو این طرح به صورت ویژه پیگیری و دنبال می‌شودو با متخلفان برابر  مقررات برخورد قانونی لازم بعمل خواهد آمد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 240471
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه