آموزش بازرسان فراورده های خام دامی جهت آشنایی با خط 2 کشتارگاه صنعتی طیور توسط مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان: دکتر تبرایی مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور ضمن بازدید از خط 2 کشتارگاه صنعتی طیور در شهرکرد، برای کارشناسان و بازرسان شبکه دامپزشکی شهرکرد و اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان، مراحل بازرسی و کارکرد خط 2 کشتارگاه طیور را تشریح و به ایشان آموزش داد. در این دوره آموزشی که همگام با کشتار در خط 2 کشتارگاه صورت گرفت، نواقص و کمبودها، همچنین نقاط قوت و ضعف کشتارگاه نیز بررسی و تذکرات لازم در خصوص بهبود فرآیند کشتار به مسئول فنی و مدیران کشتارگاه داده شد. در این بازدید مدیرکل دامپزشکی استان، معاون سلامت، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و کارکنان این اداره  و رئیس و کارکنان شبکه دامپزشکی شهرستان شهرکرد نیز حضور داشتند. شایان ذکر است خط 2 کشتارگاه صنعتی طیور جدیداً در یکی از کشتارگاههای صنعتی شهرستان شهرکرد به صورت آزمایشی راه انداری شده و در حال حاضر در مرحله رفع نقص می باشد. گفتنی است با راه اندازی خط 2 کشتارگاه طیور،مرغ کشتارشده باکیفیت بسیار مطلوب در اختیار مصرف کنندگان قرار خواهد گرفت.  

کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

فرشید قوامی

فرشید قوامی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه