• 1398/03/28 - 10:13
  • تعداد بازدید : 373
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
جهت برنامه ریزی ساماندهی کشتار دام و جلوگیری از کشتار غیر مجاز؛

جلسه ساماندهی کشتار دام شهرستان اردل در محل فرمانداری این شهرستان تشکیل شد

اعضای کارگروه ساماندهی کشتار دام شهرستان اردل با موضوع ساماندهی کشتار دام شهرستان تشکیل جلسه داد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، دکتر کریمی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان اردل ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: اولین جلسۀ کارگروه ساماندهی کشتار دام شهرستان اردل در سال جاری، با موضوع ساماندهی کشتار دام شهرستان با حضور اعضای این کارگروه، در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان اردل و به ریاست مهندس فرشید، معاونت فنی فرماندار شهرستان اردل تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه، مهندس فرشید، بیان داشت: ساماندهی کشتار دام شهرستان یکی از اولویت های مهم در مقابله و پیشگیری از بیماری های مشترک از جمله تب مالت، تب کریمه-گنگو و ... است.

در ادامه، سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان توضیحات مفصلی در خصوص  اهمیت وجود سالن های پیش سرد در كشتارگاه ها جهت ارتقای امنیت غذایی گوشت قرمز و آلایش های خوراکی دامی (دل، قلوه، جگر) ارائه داد و کشتار غیر مجاز را یکی از عوامل تهدید کننده و خطر ساز در زمینه شیوع بیماری و تهدید سلامت مردم دانست.

دکتر کریمی با ارائۀ توضیحاتی از نحوه و روند کشتار دام در این شهرستان افزود: بازرسی های بهداشتی فرآورده های خام دامی از جمله گوشت قرمز و آلایش های خوراکی دام به صورت مستمر و شبانه روزی انجام می شود.

دکتر کریمی گزارشی از روند ارجاع قصابان متخلف به مراجع قضایی و آرای صادر شده ارائه داد و خواستار همکاری هرچه بیشتر دستگاه های ذیربط در این زمینه شد.

کریمی تأکید کرد: تهیه و مصرف گوشت قرمز و آلایش های خوراکی دام باید از مراکز عرضۀ مجاز و تحت نظارت دامپزشکی انجام شده و به مهر و برچسب مشخصات و مندرجات آنها توجه کنند.

در پایان این جلسه رؤسا  یا نمایندگان دستگاه های ذیربط حاضر در جلسه به بیان دیدگاه های خود در زمینه بحث  ساماندهی کشتار دام در شهرستان پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان اردل
  • کد خبر : 133636
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه