• 1395/03/24 - 12:00
  • تعداد بازدید : 39
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
توسط شبکه دامپزشکی شهرستان اردل اعلام شد:

کارگاه آموزشی بهداشت گوشت

کارگاه آموزشی یک روزه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو برای عرضه کنندگان گوشت قرمز این شهرستان با همکاری شهرداری، مسئول صنف قصاب و جمعی از مسئولان ادارات شهرستان در مسجد امام حسین اردل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری رییس شبکه  دامپزشکی شهرستان اردل در خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ، علایم بیماری در دام و انسان و راه های پیشگیری بیماری، بهداشت گوشت و رعایت بهداشت فردی به تفصیل مطالبی را بیان نمود.

دکتر ربیعی در ادامه گفت: با توجه به فرارسیدن فصل گرما و وجود کنه ها که عامل انتقال بیماری می باشند، حاضرین را با چرخه زندگی کنه و  راه های پیشگیری این بیماری در انسان آشنا کرد.

وی تاکید کرد با توجه که اینکه برخی از قصاب ها طبق عادت چاقو را در دهان می گذارند احتمال انتقال بیماری بسیار بالا و خطرناک می باشد سپس در پایان از قصابان خواست رعایت اصول بهداشتی دامپزشکی را انجام دهند و از تجهیزاتی نظیر عینک، چکمه و دستکش حین کار استفاده نمایند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 240340
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه