با تلاش های شبانه روزی:
کارشناسان بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان؛ فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی را ضبط و معدوم کردند
تلاش کارشناسان بهداشتی دامپزشکی، نقش مؤثری در تأمین امنیت و سلامت فرآورده های خام دامی دارد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، بیژن حسین پور، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان اظهار داشت: طی هفتۀ گذشته، کارشناسان بهداشتی این شبکه میزان بیش از 290 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی را به دستور مقامات قضایی، از مراکز عرضه سطح این شهرستان، ضبط و با حضور کارشناسان قضایی مرتبط، از چرخۀ مصرف انسانی خارج کردند.
وی توصیه کرد: مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی به مخدوش نبودن اطلاعات درج شده روی برچسب مشخصات (لیبل) دقت داشته و فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مجاز که تحت نظارت دامپزشکی هستند تهیه کنند.
حسین پور تأکید کرد: نحوۀ نگهداری هر نوع فرآوردۀ خام دامی (دما و رطوبت مطلوب و محل نگهداری مناسب و ...) متفاوت است که بر روی برچسب مشخصات محصول درج شده اند. از طرفی بهترین زمان مصرف یا تاریخ تولید و آخرین زمان مصرف فرآورده های خام دامی باید مورد توجه مصرف کنندگان این محصولات قرار گیرد.
حسین پور افزود: مصرف کنندگان محصولات و فرآورده های خام دامی هرگونه تخلف بهداشتی در این حوزه را می توانند مستقیماً به شبکه دامپزشکی شهرستان یا با تلفن 34448433 اطلاع دهند.
نظر دهید