• 1395/02/07 - 12:00
  • تعداد بازدید : 39
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مرغ های بدون آنتی‌بیوتیک یا مرغ سبز که در استان تولید و عرضه می شوند، تحت نظارت دقیق دامپزشکی می‌باشند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری دکتر عبدالمحمد نجاتی با اعلام این خبر افزود: این مرغ‌ها با ارائه درخواست پرورش دهنده توسط کارشناسان دامپزشکی از محل مرغداری بازدید انجام شده وطی سه مرحله خونگیری و آزمایش انجام شده و باقیمانده‌ آنتی‌بیوتیک در گوشت مرغ اندازه‌گیری می‌شود و در صورت عدم مصرف آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش مرغ، تاییدیه نهایی از سوی دامپزشکی صادر می‌شود و مرغ بدون آنتی بیوتیک مورد تایید دامپزشکی قرار می‌گیرد و در نهایت با هماهنگی اداره‌کل دامپزشکی به کشتارگاه ارسال و در بسته بندی مخصوص عرضه می‌گردد.


مدیرکل دامپزشکی استان افزود: این مرغ‌ها علاوه برعاری بودن از دارو‌های آنتی‌بیوتیک به صورت وزن ایده‌آل با وزن زیر 1800 گرم به بازار عرضه می‌شوند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 239618
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه