لیست اخبار صفحه :255
گاز گرفتگی سگ

گاز گرفتگی سگ

گاز گرفتگی سگ و گربه و حیوانات خانگی باعث تخریب پوست و بافت های زیر جلدی می گردد.

خصوصیات ماهی تازه و سالم

خصوصیات ماهی تازه و سالم

آیا میدانید که : ماهی سالم و تازه دارای آبشش قرمز یا صورتی درخشان و مرطوب است و گوشت آن دارای خاصیت ارتجاعی بوده و فلس ها محکم به بدن چسبیده است .

دیفراس کردن

دیفراس کردن

آیا میدانید که : دیفراس کردن ( از حالت انجماد خارج کردن ) ماهی منجمد ، مرغ منجمد ، گوشت منجمد و میگوی منجمد و فروش آن بجای محصول تازه ممنوع است .

عمرماندگاری تخم مرغ تازه

عمرماندگاری تخم مرغ تازه

آیا میدانید که : عمر ماندگاری تخم مرغ در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد ( دمای یخچال ) یک ماه می باشد . در هنگام خرید تخم مرغ مورد نیاز خود به تاریخ تولید و انقضای آن توجه فرمائید.

خصوصیات گوشت قرمز تازه

خصوصیات گوشت قرمز تازه

آیا میدانید که : سطح خارجی گوشت قرمز تازه بایستی بدون هر گونه خونمردگی ، ذرات خارجی ، رطوبت و بدون هر گونه بوی تعفن باشد .

انجماد لاشه کامل بوقلمون غیرمجاز می باشد

انجماد لاشه کامل بوقلمون غیرمجاز می باشد

آیا میدانید که : انجماد لاشه کامل بوقلمون غیرمجاز می باشد و در صورت مشاهده چنین مواردی از خرید آن باید خودداری نمود ، گوشت بوقلمون فقط باید پس از قطعه بندی منجمد و در کارگاه مجاز بسته بندی شود .

خصوصیات تخم مرغ سالم

خصوصیات تخم مرغ سالم

آیا میدانید که : تخم مرغ سالم باید دارای پوسته سالم و صاف ، بدون ترک ، فاقد لکه های خونی و گوشتی بوده و در هنگام شکستن سفیده نباید با زرده مخلوط شود .

عمر ماندگاری جگر ، دل ، سنگدان

عمر ماندگاری جگر ، دل ، سنگدان

عمر ماندگاری جگر ،‌دل ، سنگدان تازه مرغ 2 روز ( 48 ساعت ) و دل و سنگدان منجمد 4 ماه و جگر منجمد 3 ماه می باشد . عرضه این محصولات فقط به صورت بسته بندی مجاز است .

در هنگام خرید گوشت به مهر و لیبل گوشت توجه نمائید

در هنگام خرید گوشت به مهر و لیبل گوشت توجه نمائید

آیا میدانید که : به منظور حفظ سلامتی خانوار باید گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه فرمائید . در ضمن هنگام خرید گوشت به مهر و یا لیبل بهداشتی دامپزشکی درج شده بر روی گوشت توجه نمائید.

لینک کوتاه