لیست اخبار صفحه :254
شرایط ماهی تازه و سالم

شرایط ماهی تازه و سالم

ماهی تازه و سالم باید چشمهای براق و برجسته ، فلسهای درخشان و چسبیده به بدن ، آبششهای قرمز رنگ و بدون ترشحات لزج و بوی نامطبوع ، محوطه شکمی سالم و باقوام مناسب ، عضلات قوی و سفت ، بدون باقی ماندن اثرفشار انگشت بر روی آن باشد.

نگهداری ماهی تازه

نگهداری ماهی تازه

ماهی تازه باید در کنار یخ نگهداری شود و حداکثر طی مدت پنج روز از زمان صید به مصرف برسد

ویروس هایی که مشکل ایجاد می کنند

ویروس هایی که مشکل ایجاد می کنند

آیا میدانید که : ویروسهایی که معمولاً در ماهی قزل آلا ایجاد بیماری می کنند ( VHS - IPN - IHN ) هستند که برای انسان بیماریزا نمی باشند .

لینک کوتاه