شرایط ماهی تازه و سالم
ماهی تازه و سالم باید چشمهای براق و برجسته ، فلسهای درخشان و چسبیده به بدن ، آبششهای قرمز رنگ و بدون ترشحات لزج و بوی نامطبوع ، محوطه شکمی سالم و باقوام مناسب ، عضلات قوی و سفت ، بدون باقی ماندن اثرفشار انگشت بر روی آن باشد.
استفاده از ماهی در برنامه هفتگی
استفاده از ماهی در برنامه غذایی هفتگی خانواده جهت حفظ سلامت افراد لازم است
نگهداری ماهی تازه
ماهی تازه باید در کنار یخ نگهداری شود و حداکثر طی مدت پنج روز از زمان صید به مصرف برسد
ویروس هایی که مشکل ایجاد می کنند
آیا میدانید که : ویروسهایی که معمولاً در ماهی قزل آلا ایجاد بیماری می کنند ( VHS - IPN - IHN ) هستند که برای انسان بیماریزا نمی باشند .
تشکیل جلسه مشترک مدیر کل و روسای ادارات فنی دامپزشکی با رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد
تشکیل جلسه مشترک مدیر کل و روسای ادارات فنی دامپزشکی با رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد
طرح کنترل و بررسی مواد اولیه و تولیدات کارخانجات خوراک دام ، طیور و آبزیان استان
طرح کنترل و بررسی مواد اولیه و تولیدات کارخانجات خوراک دام ، طیور و آبزیان استان چهارمحال و بختیاری
گاز گرفتن حیوانات را جدی بگیریم
گاز گرفتن و چنگ زدن حیوانات را از نظر انتقال بیماریهای مشترک به ویژه هاری جدی بگیریم
ارزیابی گوشت مرغ کشتار شده در کشتارگاههای استان
ارزیابی گوشت مرغ کشتار شده در کشتارگاههای استان چهارمحال و بختیاری
ضبط و معدوم سازی فراورده های خام دامی غیر قابل مصرف
ضبط و معدوم سازی فراورده های خام دامی غیر قابل مصرف در شهرستان کیار
بازدید معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان از مزارع پرورش ماهی سبزکوه ناغان
بازدید معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان از مزارع پرورش ماهی سبزکوه ناغان