دوشنبه 24 آذر 1404

flag
  • 1402/09/07 - 08:56
  • تعداد بازدید : 163
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
علیرضا نادری سامانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سامان

پیش سرد کشتارگاه دامی شهرستان سامان راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان: علیرضا نادری سامانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سامان گفت: به منظور نظارت بر بهداشت و سلامت فراورده های خام دامی و پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام، سالن پیش سرد کشتارگاه دامی این شهرستان راه اندازی و مورد بازدید قرار گرفت. وی افزود: گوشت استحصالی در کشتارگاههای دامی باید حداقل به مدت 24 ساعت در پیش سرد با دمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری شود. نادری همچنین گفت: این کار موجب از بین رفتن عامل برخی بیماریها نظیر تب کریمه کنگو خواهد شد. 

  • گروه خبری : هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 311262
کلمات کلیدی
فرشید قوامی

فرشید قوامی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور