علیرضا نادری سامانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سامان
پیش سرد کشتارگاه دامی شهرستان سامان راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان: علیرضا نادری سامانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سامان گفت: به منظور نظارت بر بهداشت و سلامت فراورده های خام دامی و پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام، سالن پیش سرد کشتارگاه دامی این شهرستان راه اندازی و مورد بازدید قرار گرفت. وی افزود: گوشت استحصالی در کشتارگاههای دامی باید حداقل به مدت 24 ساعت در پیش سرد با دمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری شود. نادری همچنین گفت: این کار موجب از بین رفتن عامل برخی بیماریها نظیر تب کریمه کنگو خواهد شد.
نظر دهید