در راستای برگزاری کمیته های فنی اداره کل دامپزشکی استان
موضوع بهداشت شیر و لبنیات با حضور دکتر بنیادیان استاد دانشگاه شهرکرد مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان: کمیته فنی اداره کل دامپزشکی استان همچون هفته های قبل با حضور اعضای این کمیته به صورت حضوری و برای رؤسا و کارشناسان شبکه های دامپزشکی شهرستانها به صورت وبیناری برگزار شد. در این جلسه موضوع آزمایشات لازم برای اطمینان از وضعیت سلامت مرغ کشتار شده در کشتارگاهها مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه این جلسه آقای دکتر بنیادیان استاد دانشگاه شهرکرد با ارائه پاورپوینت، گزارشی از یک بررسی آماری در حوزه شیر خام و مسائل و مشکلات مبتلابه آن در سطح استان بیان نمود. در این جلسه همچنین حاضرین با ایراد سؤال، در خصوص برخی موضوعات مرتبط با شیر خام مسائلی را مطرح نموده و آقای دکتر بنیادیان به فراخور، سؤالات ایشان را پاسخ داد. در ابتدای این جلسه آقای دکتر عباس گنجی مدیرکل دامپزشکی استان نیز با اشاره به اهمیت موضوع شیرخام و مرغ مصرف خانوار گفت: دامپزشکی با تمام توان باید در مسیر افزایش سطح بهداشت گوشت مرغ و شیرخام گام برداشته و با بهره گیری از توان کارشناسی خود، بهترین تصمیم را در خصوص سلامت این دو ماده غذایی اتخاذ نماید.
نظر دهید