به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری
بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی در گردهمایی سراسری مدیران هتلهای پارسیان سراسر کشور توسط مدرس کشوری دامپزشکی تشریح شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری: در راستای آگاهی بخشی به بهره برداران و ذینفعان حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی، دوره آموزشی "بهداشت مواد غذایی با منشا دامی" در مجموعه های اقامتی و تفریحی، با تمرکز بر تشریح ضوابط بهداشتی قرنطینه ای فرآورده های خام دامی در محل هتل پارسیان شهر کرد، در قالب برنامه گردهمایی سالانه مدیران هتلهای ایران، توسط مدرس کشوری اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردید. در این جلسه ضمن تبیین ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و طبخ غذا، نحوه تهیه فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی از مراکز مجاز، مدیریت بهداشتی سردخانه های نگهداری فراورده های پروتئینی، نحوه شستشو و ضدعفونی سطوح و تجهیزات، مسائل مرتبط با بهداشت فردی پرسنل، عمر ماندگاری فرآوردههای خام دامی و پیاده سازی سامانه های بهداشتی HACCP و GSP و GHP مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و به سوالات حضار در این زمینه پاسخ داده شد. در نهایت لزوم رعایت اصول بهداشتی در چرخه تولید تا مصرف و بر اردقا سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان و تحقق شعار سلامت غذا از مزرعه تا سفره تاکید گردید
نظر دهید