کارگاه آموزشی بهداشت و بیماری های ماهیان سردابی برگزار شد
کارگاه آموزشی بهداشت و بیماری های ماهیان سردابی با حضور بیش از 50 نفر از بهره برداران پرورش ماهی استان، کارشناسان دامپزشکی و ادارات مرتبط با همکاری دامپزشکی، تعاون روستایی، شیلات و مرکز تحقیقات و آموزش جهاد کشاورزی استان در سالن فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اردل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان دامپزشکی استان به عنوان مدرس این کارگاه گفت: ساخت و سازهای غیر اصولی و غیر کارشناسانه مشکلات عدیده ای را برای بهداشت و کنترل بیماری ها بوجود آورده که می توان به عدم خروج فضولات از استخر و در نتیجه افزایش آمونیاک، نیترات، نیتریت و ... به استخر ها اشاره کرد.
دکتر نجفی در ادامه عنوان کرد: بیماری های مزارع پرورش ماهی به بیماری های مدیریتی، ویروسی، باکتریایی، انگلی و قارچی تقسیم می شوند.
وی گفت: تغییر سایز ماهیان پرواری و نگهداری بیش از حد ماهیان در استخر ها در طول دوره پرورش باعث اشاعه بیماری ها بخصوص ویروسی و انگلی شده است و به طور دایم از طریق مدفوع و ادرار ویروس دفع و موجب آلوده شدن مزارع پایین دستی می شود.
وی در این دوره آموزشی راه های پیشگیری انتقال بیماری ها و ... توضیح داده شد.
نظر دهید