• 1397/07/18 - 12:20
  • تعداد بازدید : 1166
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه آموزشی مهارتی عفونت های منتقله از فراورده های خام دامی برگزار شد

کارگاه آموزشی مهارتی عفونت های منتقله از فرآورده های خام دامی با حضور کلیه کارشناسان فعال در امر نظارت بر بهداشت فراورده های خام دامی مستقر در شهرستان ها و ستاد در سالن اجتماعات اداره کل دامپزشکی استان، مقارن با هفته گرامیداشت خدمات دامپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، در این کارگاه مهارتی، دکتر فاتحی معاون سلامت دامپزشکی استان ضمن تبریک ایام هفته دامپزشکی، ماموریت های نظارت کیفی بر فراورده های خام دامی را در دستور کار اداره کل بیان کرد.

در ادامه دکتر بنیادیان ، استاد و مدرس این کارگاه مهارتی اهم عوامل عفونی منتقله از فرآورده های خام دامی را به بحث و تبادل نظر گذاشت.

سپس بر موضوع احتمال آلودگی های ثانویه محیطی و رشد و تکثیر عوامل عفونی اولیه و متابولیت های حاصله از آن ها در فرآورده های خام دامی در حین توزیع و نگهداری و عرضه اشاره کرد .

در پایان نیز بر اهمیت و ضرورت نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی در برقراری امنیت کمی و کیفی مواد غذایی تاکید شد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 790
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه