معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی استان:
دامپزشکی وظیفۀ رصد و پایش بهداشت شیر از محل تولید تا ایستگاههای جمعآوری شیر خام دامی را به عهده دارد
معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی استان اظهار داشت: ارتقای کیفیت و کمیت شیر خام دامی توسط سازمان جهاد کشاورزی در کنار رصد و پایش بهداشتی آن (از محل تولید تا ایستگاههای جمعآوری) توسط دامپزشکی انجام میشود.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی استان گفت: دامپزشکی وظیفۀ رصد و پایش بهداشت شیر از محل تولید تا ایستگاههای جمعآوری شیر خام دامی را به عهده دارد و ارتقای کیفیت و کمیت شیر خام دامی توسط سازمان جهاد کشاورزی در کنار رصد و پایش بهداشتی آن (از محل تولید تا ایستگاههای جمعآوری) توسط دامپزشکی انجام میشود.
دکتر حسین صالحی افزود: به دنبال رصد و پایش مباحث بهداشتی شیر خام دامی توسط دامپزشکی، مشکلات احتمالی کمیت و کیفیت شیر خام دامی به مراجع ذیصلاح (سازمان جهاد کشاورزی) منعکس میشوند.
وی بیان داشت: اماکن دامی تولید کنندۀ شیر خام دامی تحت رصد و پایش دورهای بهداشتی دامپزشکی قرار دارند و در ایستگاههای جمعآوری شیر خام دامی نیز، مسئول فنی-بهداشتی (دکتر دامپزشک) آزمایشهای لازم را انجام داده و شیرهای مورد تأیید را تحویل میگیرند.
صالحی ادامه داد: ارتقای کمیت و کیفیت شیر خام دامی (اصلاح نژاد دام، تغذیۀ مناسب دام، عملیات شیردوشی مناسب، جمعآوری و نگهداری مناسب شیر خام دامی و ...) با تلاش کارشناسان بخشهای مربوطه در سازمان جهاد کشاورزی (بخش اصلاح نژاد، معاونت بهبود تولیدات دامی، مرکز تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی و ...) تحقق مییابد.
معاون سلامت ادارهکل دامپزشکی استان تصریح کرد: بحث آموزش بهرهبرداران در این خصوص نیز بر عهدۀ مدیریت ترویج و آموزش سازمان جهاد کشاورزی است.
دکتر صالحی گفت: رصد و پایش کیفیت شیر دامی مصرف انسانی (از مرحلۀ دریافت در کارخانجات فرآوری لبنی تا مراکز عرضه و ...) توسط کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و با قوانین وزارت بهداشت و درمان، مدیریت میشود.
نظر دهید