• 1399/08/20 - 11:35
  • تعداد بازدید : 331
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیش از 25 هزار نوبت بازدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در شش ماه اول سال1399

در شش ماه نخست سال 1399 بیش از 25 هزار نوبت بازدید از مراکز تولید، نگهداری توزیع،عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی در سطح استان چهارمحال و بختیاری انجام شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان از 25235 مورد بازدید و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در شش ماهه اول سال 1399 خبر داد. و گفت این بازدید ها توسط بازرسان بهداشتی در سطح استان در دو نوبت صبح و بعدازظهر  بر واحدهای توزیع و عرضه مرغ و ماهی، گوشت قرمز، رستوران‌ها، قصابی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی و سایر اماکن نگهداری و عرضه  فرآورده های دامی نظارت بهداشتی انجام گرفته است.

دکتر صالحی افزود در همین راستا از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 27 تن انواع فرآورده های خام دامی فاسد از مراكز استحصال، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ، رستوران ها، غذا خوری های بین راهی و اماکن طبخ غذای آماده توسط  اکیپ های بازرسی بهداشتی در سطح استان ضبط و جمع آوری و از چرخه مصرف انسانی خارج گردیده است.

دکتر صالحی گفت: یکی از وظایف اساسی سازمان دامپزشکی تامین بهداشت فروارده‌های خام دامی و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فراورده‌های خام دامی و نهایتا تامین سلامت و امنیت غذایی احاد جامعه می‌باشد. در راستای تامین امنیت بهداشتی مردم ومبارزه با شیوع بیماری‌های دامی وهمچنین تامین امنیت غذایی جامعه با متخلفان و تهدید کنندگان سلامت مردم، به طور جدی و قانونی برخورد می‌کند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تصریح کرد: مردم فرآورده‌های دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و معتبر تهیه و به تاریخ تولید، انقضاء و کد بهداشتی دامپزشکی محصول دقت کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه اطلاع رسانی و پاسخگویی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری گزارش نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 257427
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه