• 1398/10/09 - 08:47
  • تعداد بازدید : 617
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان و خانمیرزا، میزبان شهردار لردگان

به گزارش روابط‌عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان و خانمیرزا، رئیس شبکه دامپزشکی این شهرستان درخصوص مسائل مرتبط با کشتارگاه و ساماندهی سگ‌های بلاصاحب با شهردار شهر لردگان گفتگو کرد.

شهردار لردگان گفت: بحث سلامت و امنیت غذایی و به ویژه فرآورده‌های خام دامی که در نهایت سلامت مصرف‌کنندگان را تضمین می‌کند، امری مهم و حیاتی است چراکه سلامت و سرزندگی در یک جامعه با سلامت روحی و جسمی مردم در ارتباط است.

فضل‌االه قاسمی افزد: مجموعۀ دامپزشکی شهرستان لردگان و خانمیرزا، تلاش‌ها، پیگیری‌ها و اقدامات قانونی لازم را برای رسیدن به هدف تأمین سلامت مصرف‌کنندگان و بهره‌برداران این حوزه انجام می‌دهد و شهرداری لردگان در این زمینه همکاری‌های مجدانه و خوبی با این دستگاه داشته است.

وی گفت: اجرای دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی به عنوان یک دستگاه حاکمیتی در سطح شهرستان، سلامت جمعیت دامی و همچنین امنیت فرآورده‌های خام دامی را به دنبال خواهد داشت که سلامت خود و مردم این شهر و شهرستان را به ارمغان خواهد آورد و در این راه شهرداری لردگان دوشادوش دامپزشکی به این مهم همت می‌ورزد.

شهردار لردگان افزود: کشتارگاه‌ها باید شرایط بهداشتی تعیین شده توسط دامپزشکی را داشته باشند تا بتوانند فعالیت کنند و رعایت این شرایط، سلامت کارکنان کشتارگاه، سلاخان، قصابان و سایر افراد مشغول در این حرفه و در نهایت مصرف‌کنندگان را به دنبال دارد.

در ابتدای این دیدار رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان و خانمیرزا ضمن خوش‌آمد گویی به شهردار لردگان، گفت: وظیفۀ دامپزشکی برای کنترل بیماری‌های دام، بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان (دام) حاکمیتی است و از طرفی با تأمین و تضمین بهداشت فرآورده‌های خام دامی، سلامت آحاد جامعه را کنترل می‌کند.

بیژن حسین‌پور آقایی افزود: رعایت ضوابط بهداشتی کشتارگاه‌های دام علاوه بر تضمین امنیت فرآورده‌های حاصله، سلامت پرسنل شاغل در کشتارگاه، افراد شاغل در این حوزه و مصرف‌کنندگان این محصولات، از بروز آلودگی‌های زیست محیطی جلوگیری خواهد کرد.

وی گفت: وجود سگ‌های بلاصاحب هم برای محیط زیست اثرات سوء در پی دارد و هم می‌تواند سلامت مردم را به خطر بیندازد چراکه این دسته از سگ‌ها می‌توانند عامل مهم انتقال بیماری‌هایی مانند، هاری، کیست هیداتید، بیماری‌های قارچی و ... باشند و از طرفی با حمله به انسان صدمات بدنی و حتی جانی را سبب شوند.

حسین‌پور آقایی تصریح کرد: علاوه بر ساختمان مناسب و تجهیزات مورد نیاز در یک کشتارگاه وجود سالن پیش‌سرد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا لاشۀ تازه کشتار شده باید مدتی را در دمای یخچال بگذراند تا تغییرات فیزیولوژیک در عضلات لاشه رخ دهد و حالت اسیدی در گوشت قرمز به وجود آورد.

وی بیان داشت: حالت اسیدی در گوشت قرمز که با جمود نعشی در لاشه همراه است، سبب تردتر شدن گوشت شده و از طرفی عوامل بیماری‌زای احتمالی موجود در گوشت را از بین می‌برد و مصرف‌کننده می‌تواند با آسودگی خیال، آن را تهیه و مصرف کند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان لردگان
  • کد خبر : 247604
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید