• 1398/12/13 - 13:59
  • تعداد بازدید : 4643
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نظارت و بازرسی‌های بهداشتی حوزۀ دامپزشکی، در ایام نوروز افزایش می‌یابند

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان گفت: با فرارسیدن ایام نوروز، فعالیت‌های اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی افزایش خواهند داشت.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان گفت: نظارت و بازرسی‌های بهداشتی حوزۀ دامپزشکی، در ایام نوروز افزایش می‌یابند.

دکتر حسین صالحی افزود: در راستای اجرای این طرح، 40 نفر روز در قالب 20 اکیپ ثابت و 540 نفر روز در قالب 180 اکیپ سیار در سطوح استانی و شهرستانی، در خصوص نظارت و بازرسی‌های بهداشتی در این ایام به ارائۀ خدمت می‌پردازند.

وی گفت: طرح افزایش نظارت‌های بهداشتی بر انواع فرآورده‌های خام دامی (انواع گوشت قرمز و سفید، تخم‌مرغ، شیر، عسل، آلایش‌های خوراکی دام و طیور و ...)  همزمان با سراسر کشور، از 25 اسفند سال جاری (1398) آغاز و تا 17 فروردین سال آینده (1399) ادامه می‌یابد.

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان ادامه داد: هماهنگی های لازم جهت انجام بازدیدهای مشترک اکیپ های سیار دستگاه‌ها و ارگان‌های همکار در این طرح (معاونت بهداشتی و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان، نیروی انتظامی، اتاق اصناف و ...) صورت گرفته است.

دکتر صالحی بیان داشت: شهروندان جهت تهیۀ انواع گوشت قرمز و آلایش‌های خوراکی دامی، صرفاً از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب معتبر و حائز شرایط بهداشتی، اقدام نمایند.

وی یادآور شد: از تهیۀ انواع گوشت، به ویژه گوشت دام سبک از مراکز غیرمجاز (کشتار خارج از کشتارگاه مجاز یا کشتارهای سطح شهر و اماکن غیرمجاز و ...) خودداری نمایند.

صالحی تصریح کرد: مصرف‌کنندگان برای تأمین گوشت و آلایش‌های خوراکی انواع طیور با مراجعه به مراکز عرضۀ مجاز و بهداشتی نسبت به تهیۀ اقلام مورد نیاز به صورت بسته‌بندی و دارای شرایط بهداشتی مناسب (دارای برچسب و تاریخ انقضا) اقدام کنند و از تهیۀ گوشت انواع طیور استحصالی از کشتارهای غیرمجاز سطح شهر و دوره‌گردها اکیداً خودداری نمایند.

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان گفت: شهروندان، جهت اطمینان از امنیت و بهداشت فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز، اقلام مورد نیاز خود را به صورت بسته‌بندی شده، تهیه و از تهیۀ این فرآورده‌ها به صورت فلّه (شیر فلّه و ...) جداً خودداری کنند.

وی تأکید کرد: تضمین امنیت و سلامت مواد غذایی با منشاء دامی یکی از اولویت‌های مهم کاری سازمان دامپزشکی کشور است و با توجه به نیاز مبرم و افزایش مصرف انواع فرآورده‌های خام دامی در این ایام و تعطیلات نوروزی، لازم است شهروندان و مسافران نوروزی، توصیه‌های بهداشتی را جدی گرفته و این اقلام را از واحدهای صنفی مجاز و بهداشتی تهیه کرده، از تهیۀ اقلام مورد نظر از مراکز غیرمجاز و فاقد شرایط بهداشتی، دوره‌گردها و ... اکیداً خوددرای نموده و در صورت مشاهدۀ هرگونه تخلف، به نزدیک‌ترین مرکز دامپزشکی یا به تلفن گویای 1512 اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 250042
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه