تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی
طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز از 19 اسفندماه همزمان با سراسر کشور در استان
دکتر حسین صالحی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان: 34 اکیپ ثابت و سیار از کارکنان این اداره کل وظیفه نظارت بر بهداشت فراورده های خام دامی را در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان برعهده خواهند داشت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر تأمین سلامت فراورده های خام دامی همچون سالهای گذشته همزمان با سراسر کشور از تاریخ 19 اسفندماه در سراسر استان آغاز و تا 22 فروردین ماه سال 1403 ادامه خواهدداشت. دکتر حسین صالحی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر گفت: در این طرح 34 اکیپ ثابت و سیار در سطح استان در دو نوبت کاری از ساعت 8 صبح لغایت 20 به امر نظارت و کنترل بهداشتی فراورده های خام دامی مصرفی مردم می پردازند. وی افزود: در طول مدت اجرای طرح تمام کشتارگاههای صنعتی و سنتی دام و طیور به جز روزهای پنج شنبه فعال بوده و ارائه خدمات می نمایند. دکتر صالحی با اشاره به دستورالعمل های بهداشتی نظارت بر تولید، عرضه و نگهداری فراورده های خام دامی گفت: اصناف و مراکز عرضه مواد خام دامی از دپوی لاشه دام سبک و سنگین و مرغ تازه سرد اجتناب نمایند. نظارت مستمر کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان در قالب اکیپ های ثابت و سیار، بر تولید، حمل و نقل و عرضه فراورده های خام دامی در جهت اطمینان شهروندان از سلامت و بهداشت محصولات دامی و تأمین سلامت این فراورده ها جهت مصرف کنندگان و مسافران نوروزی خواهد بود. معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان همچنین افزود: مردم و همشهریان عزیز استان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی ازجمله عرضه مواد خام دامی خارج از مراکز مجاز، کشتارغیرمجاز، عرضه محصولات با مغایرت نشانه گذاری و ... مراتب را به نزدیکترین شبکه دامپزشکی و یا از طریق تلفن چهار رقمی 1512 با کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در سراسر استان در میان بگذارند. دکتر صالحی در پایان گفت: بهترین بازرس خود مردم هستند. مردم می توانند از حق خود برای دستیابی به مواد غذایی سالم و بهداشتی با کیفیت استفاده نمایند.
نظر دهید