بکارگیری مسئولین فنی بهداشتی در رستوران ها، طباخی ها و کبابی ها اجرایی می شود
با وجود بیش از 2500 رستوران، غذاخوری، طباخی، کبابی، قصابی، مرغ و ماهی فروشی در استان بکارگیری مسئولین فنی بهداشتی بخش خصوصی دامپزشکی به منظور نظارت های بهداشتی بر فراورده های خام دامی ضروری به نظر می رسد.
یکی از شرایط صادرات فراورده های خام دامی دریافت کد IR است
مدیرکل دامپزشکی استان یکی از شرایط صادرات فراورده های خام دامی و خوراک دا، دام، طیور و آبزیان را داشتن کد IR اعلام کرد و گفت: تمام واحد ها برای صادرات محصولات خود می توانند در این راه قدم بردارند.
سل و بروسلوز ( تب مالت ) گاوی در دامداری های استان چهارمحال و بختیاری کاهش چشمگیری داشته است
بیماری های سل و تب مالت از بیماری های مشترک بین انسان و دام هستند که برای انسان مخاطره آمیز هستند و از لحاظ اقتصادی و بهداشتی حایز اهمیت هستند.
طی چند سال اخیر بیماری PPR در استان چهارمحال و بختیاری کنترل شده است
با کنترل بیماری PPR در استان چهارمحال و بختیاری از خسارات اقتصادی که به دامداران وارد می شد جلوگیری شده است. بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک(PPR) مسری ترین بیماری ویروسی برون مرزی در نشخوارکنندگان اهلی و وحشی است. در ایران برای نخستین بار در سال 1373 شناسایی و گزارش شد.
جهت جلوگیری از شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان:
مسئولین فنی واحد های مرغداری که گزارش تلفات به دامپزشکی ندهند به مراجع قضایی معرفی می شوند
جلسه مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با حضور مدیر کل، معاون سلامت، مدیران ستادی مرتبط ، روسای شبکه ها و کارشناسان طیور شهرستان ها در اداره کل دامپزشکی استان تشکیل شد.
ضبط و معدوم سازی 400 کیلوگرم فرآورده خام دامی در شهر بروجن
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بروجن از ضبط و معدوم سازی 400 کیلوگرم فراورده خام دامی منجمد غیر بهداشتی از محل پارکینگ منزل مسکونی طباخی متخلف خبر داد.
با کنترل و نظارت های بهداشتی دامپزشکی استان
سالانه بیش از 45 میلیون تخم چشم زده وارد مزارع تکثیر ماهی استان می شود
با نظارت های بهداشتی دامپزشکی استان سالانه بیش از 45 میلیون قطعه تخم چشم زده در مزارع تکثیر ماهی استان چهارمحال و بختیاری هچ می شود.