• 1395/11/17 - 12:00
  • تعداد بازدید : 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سفر مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان به استان چهارمحال و بختیاری

در پی سفر یک روزه دکتر عباسی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور به استان جلسه ای با حضور دکتر محقق و دکتر نیازی از کارشناسان دفتر نظارت و آقای دکتر نجاتی مدیر کل دامپزشکی، معاون سلامت، مسئول اداره نظارت و رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهرکرد در اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، در این جلسه مدیرکل دامپزشکی استان برخی از اقدامات این اداره کل در خصوص جمع آوری زنده فروشی مرغ در شهرستان لردگان، انجام آزمایشات پایان دوره پرورش برای بررسی باقیمانده انتی بیوتیک ها در مرغ کشتاری، بررسی باقیمانده مالاشیت گرین در گوشت ماهی و همچنین تشریح نمونه پلکانی بودن مزارع پرورش ماهی و استفاده مزارع پائین دست از مزارع بالا دست را یکی از عوامل افزایش آلودگی به مالاشیت گرین دانست و علاوه بر این طرح حفر چاهک در مزارع پرورش ماهی به منظور کاهش الودگی آب ورودی تشریح نمود.

سپس در ادامه دکتر عباسی مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور ضمن پاسخگویی به تعدادی از سوالات مطرح شده مطالبی را در زمینه توجه به کیفیت محصولات تولیدی و به انجام اموزش برای پرورش دهندگان برای پیشگیری از استفاده مالاشیت گرین در مزارع تأکید نمود.

در ادامه دکتر عباسی به اتفاق کارشناسان سازمان و اداره کل بازدید های را از کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان و کارگاه قطعه بندی و بسته بندی بعمل آورند و پس از استماع مشکلات تولید کنندگان راهنمائی های لازم را در این خصوص بیان نمود.








































 

 
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 239477
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه