دکتر نجاتی اعلام کرد : بهترین زمان مصرف گوشت قرمز از نظر علمی و بهداشتی بایستی پس از 24 ساعت نگهداری در دمای 4 - 0 یا ( دمای یخچال ) مصرف شود .
دکتر نجاتی مدیر کل دامپزشکی استان اعلام کرد : بهترین زمان مصرف گوشت قرمز از نظر علمی و بهداشتی بایستی پس از 24 ساعت نگهداری در دمای 4 - 0 یا ( دمای یخچال ) مصرف شود .
بنا به گزارش مدیر کل دامپزشکی استان :
دکتر عبدالمحمد نجاتی اعلام کرد بهترین زمان مصرف گوشت قرمز از نظر علمی و بهداشتی بایستی پس از 24 ساعت نگهداری در دمای 4 - 0 یا ( دمای یخچال ) مصرف شود .
وی با اعلام این خبر افزود بعضی از مردم تمایل دارند که بی فاصله پس از کشتار دام و به صورت تازه گوشت قرمز را مصرف نمایند که این کار از نظر علمی پذیرفته نیست .
دکتر نجاتی اضافه کرد نگهداری لاشه دام در دمای 4 - 0 درجه سانتی گراد بمدت 24 ساعت علاوه بر اینکه باعث جمود نعشی و ترد شدن گوشت می شود باعث تغییر PH گوشت از حالت قلیائی به اسیدی می شود و بسیاری از عوامل بیماری زا در PH اسیدی از بین می روند .
وی افزود بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یا C . C . H . F از جمله بیماریهایی است که برای کنترل آن بایستی لاشه ها در دمای 4 - 0 درجه سانتی گراد بمدت 24 ساعت نگهداری شوند .
دکتر نجاتی مدیر کل دامپزشکی استان از متولیان کشتارگاهها و قصابان خواست که لاشه های ذبح شده را پس از نگهداری در دمای 4 - 0 درجه سانتی گراد بمدت 24 ساعت در اختیار مردم قرار دهند .
گوشت قرمز تازه از نظر علمی و بهداشتی بایستی پس از 24 ساعت نگهداری در دمای 4 - 0 درجه سانتی گراد ( دمای یخچال ) مصرف شود .
دکتر عبدالمحمد نجاتی اعلام کرد بهترین زمان مصرف گوشت قرمز از نظر علمی و بهداشتی بایستی پس از 24 ساعت نگهداری در دمای 4 - 0 یا ( دمای یخچال ) مصرف شود .
وی با اعلام این خبر افزود بعضی از مردم تمایل دارند که بی فاصله پس از کشتار دام و به صورت تازه گوشت قرمز را مصرف نمایند که این کار از نظر علمی پذیرفته نیست .
دکتر نجاتی اضافه کرد نگهداری لاشه دام در دمای 4 - 0 درجه سانتی گراد بمدت 24 ساعت علاوه بر اینکه باعث جمود نعشی و ترد شدن گوشت می شود باعث تغییر PH گوشت از حالت قلیائی به اسیدی می شود و بسیاری از عوامل بیماری زا در PH اسیدی از بین می روند .
وی افزود بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یا C . C . H . F از جمله بیماریهایی است که برای کنترل آن بایستی لاشه ها در دمای 4 - 0 درجه سانتی گراد بمدت 24 ساعت نگهداری شوند .
دکتر نجاتی مدیر کل دامپزشکی استان از متولیان کشتارگاهها و قصابان خواست که لاشه های ذبح شده را پس از نگهداری در دمای 4 - 0 درجه سانتی گراد بمدت 24 ساعت در اختیار مردم قرار دهند .
گوشت قرمز تازه از نظر علمی و بهداشتی بایستی پس از 24 ساعت نگهداری در دمای 4 - 0 درجه سانتی گراد ( دمای یخچال ) مصرف شود .
نظر دهید