• 1398/10/02 - 13:41
  • تعداد بازدید : 417
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دورۀ آموزشی آشنایی با مدیریت امواج دکل‌های مخابراتی تشکیل شد

با توجه به وجود ایستگاه تقویت امواج مخابراتی در محوطۀ اداره‌کل دامپزشکی استان این دورۀ آموزشی برای پرسنل این اداره‌کل برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مدیر ارتباطات سیار و همچنین کارشناس طراحی ارتباطات سیار استان، در خصوص چگونگی، کمیت، منافع و مخاطرات امواج دکل‌های مخابراتی توضیحاتی را ارائه دادند.

مدیر ارتباطات سیار استان با اشاره به پیشینۀ مخابرات و خدمات آن گفت: از سال 1388 خصوصی‌سازی در قسمت‌های مختلف خدمات مخابرات کشور صورت گرفته است و تأیید صحت کارکرد دکل‌های مخابراتی بر عهدۀ سازمان انرژی اتمی و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.

مهندس محمدرضا کوهی افزود: همۀ افرادی که با سیستم‌های مخابراتی سر و کار دارند، حفظ سلامتی خود، خانواده و دیگر افراد جامعه برایشان مهم است و در این راستا تلاش می‌کنند با مکان‌یابی مناسب دکل‌های مختلف مخابراتی به صورت علمی و دقیق از بروز مخاطرات جلوگیری به عمل آورند.

وی گفت: در محل کار خود و همکارانم از آنتن‌ها و دکل‌های مخابراتی استفاده شده است و اگر این تجهیزات مخاطره‌آمیز بودند، از آنها استفاده نمی‌شد. بنابراین این اطمینان را به کارکنان اداره کل دامپزشکی استان می‌دهیم که تجهیزات به کار رفته در محوطۀ این اداره‌کل فاقد اثرات سوء بر انسان است (با توجه به احراز حداقل فاصلۀ لازمه).

در ادامه کارشناس طراحی ارتباطات سیار استان به قدرت‌های متفاوت ایستگاه‌های مخابراتی و رادیویی اشاره کرد و گفت: توان و قدرت فرستنده و تقویت کننده‌های مخابراتی از دو تا چهل وات متغیر است اما فرستنده‌های رادیویی گاهاً بالاتر از یکصد کیلو وات قدرت دارند. پس، استفاده از یک دکل مخابراتی در مناطق مسکونی، البته با رعایت شرایط فنی مربوطه، هیچ‌گونه مخاطره‌ای برای اهالی آن منطقه وجود ندارد.

مهندس غلامرضا کریمی افزود: هرچه فاصلۀ بین یک ایستگاه مخابراتی با گوشی تلفن همراه کمتر باشد، امواج بهتر و راحت‌تر تبادل شده و دستگاه تلفن همراه با حداقل وات ممکنه کار می‌کند و آنچه مضر است امواجی است که از دستگاه گوشی تلفن همراه به افراد استفاده کننده می‌رسد و نسبت عکس با فاصله از ایستگاه (دکل) مخابرات دارد.

وی گفت: هنگام استفاده از گوشی همراه بهتر است دستگاه 50 سانتی‌متر فاصله از بدن داشته باشد (استفاده از هندزفری سیم‌دار). به خصوص اگر فرد دارای تعداد تماس‌های زیاد یا تماس‌های تلفنی طولانی مدت است، رعایت این فاصله در کاهش خطرات امواج گوشی تلفن بسیار مؤثر خواهد بود.

کریمی تصریح کرد: استفاده از هندزفری سیم‌دار، گوشی‌های هدفون و ... می‌تواند در این موارد کمک کننده باشد.

سپس، کارکنان مجموعۀ دامپزشکی استان با طرح پرسش‌های خود، با کارشناسان مخابراتی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

برای مشاهدۀ تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 247363
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه