جلوگیری از کشتار و عرضه مرغ زنده در شهرستان لردگان باعث ایجاد شغل دائم و ارایه محصولات بهداشتی شده است
با توجه به مشکلات و مخاطرات بهداشتی مربوط به عرضه مرغ زنده در شهرستان لردگان از جمله امکان مصرف مرغ بیمار، آلودگی محیط زیست و انتقال عوامل میکروبی از طیور بیمار به طیور سالم می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل دامپزشکی استان بیان کرد: از سال 93 اداره کل دامپزشکی استان با همکاری شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان و هماهنگی های بین بخشی اقدام به جمع آوری مراکز زنده فروشی در شهر لردگان و روستا های اطراف نمود.
دکتر عبدالمحمد نجاتی گفت: پس از این اقدام تعدادی از افرادی که از طریق دوره گردی اقدام به فروش مرغ زنده کردند با تغییر شغل اقدام به احداث مراکز عرضه مرغ زنده و منجمد نمودند و در این راستا تعداد بیش از 5 شغل ثابت فروشندگی مرغ کشتاری ایجاد شد.
وی گفت: با احتساب توزیع کنندگان مرغ کشتاری در واحد های سوپر مارکت این رقم به چند هزار هم می رسد و به این رقم تعداد رانندگانی را که اقدام به حمل مرغ زنده به کشتارگاه و همچنین از کشتارگاه به شهر لردگان انجام می دهند نیز می توان اضافه کرد.
نظر دهید