مدیرکل دامپزشکی استان:
تهیۀ انواع فرآوردۀ خام دامی فقط از مراکز مجاز و مورد تأیید دامپزشکی صورت گیرد
مدیرکل دامپزشکی استان در گفتگو با واحد خبر سیمای استان گفت: در طرح نظارت بهداشتی ویژۀ ایام نوروز بر خرید و تهیۀ انواع فراوردۀ خام دامی از مراکز مجاز، معتبر و مورد تأیید دامپزشکی تأکید شد.
دکتر حسینعلی سلطانی در حاشیۀ جلسۀ ستاد استانی نظارت بهداشتی فرآوردههای خام دامی ویژۀ ایام نوروز 99 در گفتگو با واحد خبر سیمای مرکز استان اظهار داشت: هم استانیهای گرامی برای تهیۀ انواع فرآوردۀ خام دامی فقط به مراکز مجاز، معتبر و مورد تأیید دامپزشکی مراجعه نموده و به هیچ عنوان از دستفروشان و مراکز غیرمجاز و غیر بهداشتی این اقلام تهیه نمایند.
وی تأکید کرد: در ایام تعطیلات نوروز، 40 نفر روز در قالب 20 اکیپ ثابت و 540 نفر روز در قالب 180 اکیپ سیار بر مراحل مختلف تولید، توزیع، نگهداری و عرضه نظارت دارند و خدمات نظارتی و بهداشتی دامپزشکی را ارائه میدهند.
نظر دهید